,

סיקור המשחק: הפועל ירושלים נגד עירוני 'איתוראן' קריית שמונה – ליגת WINNER | מחזור 25

עירוני ׳איתוראן׳ קריית שמונה התארחה היום (שבת, 15:00), אצל הפועל ירושלים במסגרת המחזור ה-25 של ליגת WINNER.
המחצית הראשונה, הייתי בשליטה לבנה של האורחת מהצפון, אך קבוצתו של ברדה התקשתה לייצר מצבים מסוכנים, מנגד הפועל ירושלים לא הרבתה להתקיף אך מצאה את צור במקום פעמיים.
המחצית השנייה הייתה מהופכת מקודמה, כשהמארחת מהבירה שלטה בקצב המשחק, ואף הגיעה למספר רב של מצבים מסוכנים, כשרק ערב ענק של אסף צור יכל לעצור אותה, בזכות צור, שרשם 11 הצלות וקיבל את תואר שחקן המשחק, נגמרה ההתמודדות בתוצאה 0-0, שמותיר את ברדה וחניכיו בפלייאוף התחתון.

מהלך המשחק:

מחצית ראשונה:

דקה 2: מצב מעולה של אילון אלמוג כבר בדקה השנייה כשרשם מבצע אישי נהדר, בעט כדור חד לפינה הקרובה, צור הציל לקרן.

דקה 10: מתפרצת של הפועל ירושלים שתפסה את קריית שמונה לא מוכנה, אלמוג מסר הצידה לדון, שבעט טוב, אך שוב צור מציל את קריית שמונה.

דקה 17: זיקרי בעט מ18 מטרים, נדב זמיר הדף בקלילות.

דקה 23: נועם כהן מסר מעולה לבלה ברחבה, בלה בעט רחוק מאוד ממסגרת השער ופספס הזדמנות לעלות ל1-0 בטדי.

דקה 30: תרגיל קרן מעולה הותיר את זיקרי לבד על סף ה-16, זיקרי בעט טוב אך סנטימטרים בודדים מעל המסגרת.

דקה 42: טוויטו הגביהה מעולה לרחבה, הכדור הגיע לראשו של בלה במרחק של כ-5 מטרים מהשער, אך בלה נגח לידיו של זמיר.

מחצית שנייה:

דקה 47: שאהין בעט מ25 מטרים, הכדור חלף סנטימטרים ליד הקורה.

דקה 50: בדש בעט בעיטה נהדרת לחיבורי השער, צור עם אחת מהצלות העונה מנע את היתרון.

דקה 53: בעיטה מעולה של דיסטלפלד סחטה עוד הצלה נהדרת של צור.

דקה 55: דון עם צ׳יפ מעולה מזווית קשה מצא את הקורה של צור.

דקה 57: מטח של הפועל ירושלים, יאו בעט חופשית אך פגע בחומה, חוזז לקח את הריבאונד והוציא בעיטה טובה למסגרת, שוב צור הציל.

דקה 69: בלה בעט מעולה לפינה הרחוקה וסחט הצלה טובה של זמיר.

דקה 95: קלז שרק לסיום המשחק, 0-0 בטדי.

במחזור הבא (שבת, 16:00) תארח עירוני ׳איתוראן׳ קריית שמונה את מכבי פתח תקווה במסגרת המחזור ה-26 של ליגת WINNER, פרטים נוספים בהמשך.

 

כתב: עוז בן שבת

שתף: